Български Български

Ограничава се движението на автомобили по “Сан Стефано”

От днес, 24 юли - четвъртък, ще бъде ограничено движението на автомобили по бул. "Сан Стефано", в участъка между булевардите "Стефан Стамболов"  и "Христо Ботев", включително кръстовище с бул. "Христо Ботев" и кръстовище с бул. "Стефан Стамболов". Причината е стартът за изграждане на Централна автобусна спирка по проекта "Интегриран градски транспорт на Бургас". Срокът за изпълнение на строителните дейности е 9 месеца.

На първи етап ще бъдат затворени двете платна за движение в направление  бул. "Стефан Стамболов" – посока бул. "Христо Ботев", като се осигури пешеходен коридор на ул. "Александровска".  Двупосочното движение на автомобили ще се осъществява в другите две платна в направление "Христо Ботев" – посока "Стефан Стамболов".

При втория етап ще бъдат затворени двете платна за движение в направление "Христо Ботев" – посока "Стефан Стамболов", с осигурен пешеходен коридор на ул. "Александровска".  Двупосочното движение на автомобили ще се осъществява в другите платна в направление "Стефан Стамболов" – посока "Христо Ботев". 

При третия етап на изпълнение ще се реорганизира движението в двете кръстовища: "Христо Ботев" и "Стефан Стамболов", "Сан Стефано" и "Стефан Стамболов".

Община Бургас предварително се извинява за причиненото неудобство и разчита на бургазлии да се съобразяват с въведената временна организация на движение. Вярваме, че крайният резултат ще оправдае временните затруднения при придвижването в централна градска част.

Четвъртък, 24 юли, 2014

 


Обратно към всички новини

Обажданията към национален телефон 070011356 и кратък номер 1356 се таксуват спрямо тарифния план на абоната.