Български Български
  • Slider 1
  • Slider 2
  • Slider 3

ПРЕЗ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА НОВАТА ТРАНСПОРТНА СХЕМА ЩЕ БЪДЕ ВИЗУАЛИЗИРАНА ВЪРХУ ВСЯКА АВТОБУСНА СПИРКА

През втората половина на следващата седмица визуализация с маршрутите в новата схема на градския транспорт ще има върху всяка спирка. Нека бургазлии отделят няколко минути, за да се запознаят с нея. Върху картата ще бъдат отбелязани запазените и променени номера на отделните линии, кой автобус откъде минава и докъде стига. В по-голям формат визуализацията ще бъде поставена на видни места в сградата на Община Бургас, автогарите, Транспортната къща и т.н.

Тази полезна информация е достъпна и в момента, но в интернет - в сайтовете на "Бургасбус" (www.burgasbus.info), Община Бургас (www.burgas.bg) и www.transportburgas.bg, където се качва всичко ново, свързано с градския транспорт.

Отговори на въпросите си можете да получите в специализирания офис за работа с клиенти на "Бургасбус" в Транспортна къща, с телефон 056 831 422, денонощен диспечер на "Бургасбус" - тел. 056 810 943.

Припомняме, че новата транспортна схема на Бургас влиза в сила от 26 ноември, събота. Целта й не е да създава хаос, а напротив - сигурност чрез бързите линии и повече вариативност за придвижването от една до друга точка чрез обслужващите. В много случаи тя пести средства на клиента. Благодарение на нея в рамките на транспортното обслужване влизат райони, през които до този момент автобус не минаваше.

Междувременно Община Бургас обследва отново метър по метър маршрута на бързите линии, за да се рехабилитира всеки участък, за който има съмнение, че ще възпрепятства оптималното придвижване на автобусите.

Обажданията към национален телефон 070011356 и кратък номер 1356 се таксуват спрямо тарифния план на абоната.